Idéer för spårbelysning

Spårbelysning är ett enkelt sätt att lägga till belysning i ett helt rum eller att helt enkelt ge accentbelysning för att markera specialfunktioner som konstverk eller andra områden i ett rum som kan dra särskild uppmärksamhet till sig. Denna typ av belysning installeras på en monteringsbana som är fixerad i ditt tak.

Mångsidighet är nyckeln till att överväga skaffa spårbelysning. Du kanske hittar ett litet område som inte gynnas av omgivande belysning eller andra typer av belysning som bordslampor etc. Detta är ofta fallet i korridorer eller andra smala, inre områden. Detta görs enkelt med spårbelysning genom bara några få armaturer som kan ge precis rätt mängd belysning för dessa områden.

Det finns ett antal andra områden i hemmet där spårbelysning kan vara ett lämpligt tillägg. Badrummet är vanligtvis ett område som har lite omgivande eller naturligt ljus. En liten remsa med spårbelysning kan installeras nära duschen. Detta kommer inte bara att ge nödvändigt ljus i detta område utan kommer också att skapa en illusion av att området är större.

Lämna en kommentar